Waarom kiezen onze horecapartners voor Wildhandel Treuren?

Uitsluitend verse producten en de beste kwaliteit

Totaalassortiment wild en gevogelte, ook moeilijk verkrijgbare producten

Deskundige en eerlijke adviezen

Flexibel met betrekking tot verwerking en verpakking

 Alle producten volledig verwerkt en afgeleverd volgens HACCP normen

 Eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding

 Regelmatig nieuwe producten, van exotisch tot exclusief

 Bezorging 6 dagen per week

 Rotterdamse mentaliteit, niet lullen maar poetsen

HOE WIJ WERKEN

Wij geven u eerlijk advies. Dat betekent dat we ook een ‘nee’ zullen verkopen als we denken dat het in het belang is van de klant. In overleg bepalen we dan een alternatief. We zijn flexibel. U vertelt ons hoe u uw producten geleverd wilt hebben, en dan doen wij de rest. Een nalevering? Bel ons en in overleg gaan we een oplossing zoeken. We leveren vakmanschap. Dat betekent dat de producten die we bij u afleveren klaar zijn om mee te koken. De kok hoeft dus geen poelierwerkzaamheden meer te verrichten en kan zo aan de slag.
 

Verder spreekt natuurlijk vanzelf dat alles wat we leveren van de mooiste kwaliteit is en dat 99% van de producten die we leveren 100% vers is. Kortom, zeldzame kwaliteit van een zeldzaam bedrijf.
 

Welke restaurants werken er met onze producten?

Horecabedrijven die klant zijn bij Treuren zijn bedrijven die kiezen voor kwaliteit; mooie producten en een grote diversiteiten. Van oorsprong leveren we vooral aan restaurants in het topsegment. En we zijn er trots op dat we kunnen zeggen dat we dat nog steeds doen. Zowel gerenommeerde sterrenrestaurants als restaurants met een keuken op sterrenniveau zijn al vele jaren klant. Waren het in het verleden alleen de toprestaurants die wild en gevogelte op de kaart zetten. Tegenwoordig is dat in veel meer restaurants het geval. En dat betekent dat andere restaurants ook de weg naar Treuren wisten te vinden. Brasserie, bistro, grand café, petit restaurant en eetcafé, maar bijvoorbeeld ook hotels, cateringbedrijven en scheepvaart. We zijn van alle markten thuis.

LEVERANCIERS

Onze leveranciers komen voornamelijk uit Frankrijk. De voorkeur voor Frankrijk is eigenlijk heel makkelijk uit te leggen. Gevogelte dat in Frankrijk leeft heeft een voorsprong. In Frankrijk is kwaliteit van leven ingebed in de cultuur. Ook voor dieren is er dus respect. En dat proef je! We hebben bijna iedere dag verse levering vanuit Frankrijk. We zijn trouw aan onze leveranciers. Met de meeste doen we al meer dan 20 jaar zaken. Dat betekent dat we een constant kwaliteit van onze producten kunnen garanderen.

 

Label Rouge
Treuren is altijd op zoek naar de beste kwaliteit/prijs verhouding. We werken erg graag met producten met het Label Rouge. Dat is een kwaliteitslabel voor kleinschalige pluimveehouderijen. De mooiste gerechten vragen tenslotte om de mooiste ingrediënten.

 

Wim Severein
Restaurant The Millèn

 

Midden in het hart van Rotterdam vindt u restaurant The Millèn van chef-kok en eigenaar Wim Severein.

Lees meer