Specialiteiten van het huis Laguilhon
Confit de canard
Eendenpoten die in eigen vet langzaam zijn gegaard en via deze traditionele techniek worden geconserveerd.
Confit de Canard |
2 bouten |
€ 14,95 |
per blik |
|
4 bouten |
€ 29,95 |
per blik |
Cassoulet
Cassoulet is een regionale specialiteit van de Midi-Pyrénées, gebaseerd op bonen en vlees. De ingrediënten bestaan onder andere uit witte bonen, water, tomatenpuree, zout, kruiden, gekonfijte eendenboutjes, worstjes en eenden-, ganzen- of varkensvet. Cassoulet heeft een rijke geschiedenis die stamt uit de 14e eeuw waar men tijdens de honderd jarige oorlog een gemeenschappelijke stoofschotel maakte van witte bonen en vlees. Vandaag de dag staat de Cassoulet hoog aangeschreven en is dit het favoriete gerecht van vele Fransen.
|
Cassoulet au canard en confit |
|
750 gr. |
€ 9,95 |
per pot |
|
1500 gr. |
€ 17,95 |
per pot |
Ganzenvet
Het huis Laguilhon heeft ook ganzenvet van perfecte kwaliteit. We hebben diverse verpakkingen: 320 gr of 650 gr. Bent u er niet zeker van hoeveel u nodig heeft? Vraag er naar in de winkel en dan zullen wij u adviseren.
Patés en rillette
In de winkel zijn diverse soorten patés en rillettes verkrijgbaar in pot en blik. Het voordeel van deze paté en rillettes zijn dat ze lang houdbaar zijn. Op deze manier heeft u altijd iets lekkers in huis! Maar tegelijkertijd weet u zich ervan verzekerd dat deze patés en rillettes met de grootst mogelijke zorg zijn bereid en van hoge kwaliteit zijn.
Wij hebben in de winkel een breed aanbod. Een aantal voorbeelden: Paté de canard des landes à l’Armagnac (paté van eend uit Landes met Armagnac), Délices Béarnais (mousse van eendelever), Rillette de canard (rillette met eend), Terrine de campagne aux cèpes (paté met eekhoorntjesbrood).
Kom eens op uw gemak kijken in de winkel, we hebben meer dan we hier kunnen opnoemen.