In onze winkel verkopen wij het volgende assortiment lamsvlees

Lamsvlees

 
Het lamsvlees dat wij verkopen komt uit Nieuw Zeeland . Wij verkopen uitsluitend vers lamsvlees . Het is vlees van superieure kwaliteit!
 
Doordat de lammeren in Nieuw-Zeeland uitsluitend buiten in alle vrijheid en rust kunnen opgroeien, is het vlees fijn van draad en bijzonder subtiel van smaak. Het is erg gezond, vet en caloriearm en het bevat veel essentiële voedingsstoffen. Er zijn veel mogelijkheden om lam te bereiden, vraag er naar in de winkel.
 
Kerntemperatuur van lamsvlees:
Lamsrack – 62°C medium
Lamsbout – 65°C medium
Lamsrollade – 60-63°C medium, 70°C gaar
 

Lamskoteletten gemarineerd € 6,25 per 100 gr
Lamsfrenched racks € 5,95 per 100 gr
Lamsbout met been € 24,50 per kg
Lamszadelrollade pesto/knoflook € 34,50 per kg
Lamsburger € 2,95 per 100 gr
Lamsfilet € 5,95 per 100 gr
Lamsragoutvlees € 29,50 per kg
Lamsnek € 42,50 per kg
Lamsgehakt € 28,50 per kg
Lamsspies gemarineerd € 3,95 per 100 gr
Lamsworstjes € 29,50 per kg
Lamsschenkel € 24,90 per kg
Lamsbout met rozemarijn € 34,50 per kg
Lamsbout zonder been € 32,50 per kg

Let op! Niet het volledige lamsvlees assortiment is jaarrond te verkrijgen.
 

Nederlands zuiglam

 
In het voorjaar hebben we ook Nederlands zuiglam. Op het gebied van lamsvlees, echt het neusje van de zalm. De smaak van zuiglam is zeer zacht en een beetje nootachtig. Het vlees is lichtroze van kleur omdat deze lammeren amper hebben gegraasd. Als u eenmaal dit vlees heeft geproefd, wilt u nooit meer iets anders!
 

Zuiglam, achterbout per kg
Zuiglam, rug/zadel per kg
Zuiglam, koteletten per 100 gr
Zuiglam, rack per kg
Zuiglam, schouder met been per kg

Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen en eventuele gemaakte fouten.