• Welkom
  • Assortiment
    • Gevogelte
    • Wild
    • Lamsvlees
    • Paté
    • Franse conserven
    • Traiteur
    • Wijn
    • BBQ
  • Horeca
    • Chef aan het woord
  • Over ons
  • Recepten
  • Nieuws
  • Webshop
  • Contact

Amerikaanse Chicken Pie

recept is voor 4 personen

Ingrediënten

80 gram boter

360 ml kipbouillon

360 ml melk

1 tl cajunkruiden

30 gram boter

1 doosje champignons, gesneden

600 gram kip, gaar en in stukken

300 gram rostirondjes, in blokjes

150 gram geraspte wortel

40 gram peterselie, fijn gehakt

5 plakjes bladerdeeg

1 eiwit

Omschrijving

Verwarm de oven voor op 180 graden
 
Maak de roux. Smelt 80 gram boter in een pan. Voeg de bloem toe en blijf roeren tot dat het gaar is, ongeveer 1 minuut. Voeg in kleine beetjes de bouillon en de melk toe. Houd het mengsel aan de kook en blijf constant roeren. Dit duurt ongeveer 6 minuten (het mengsel moet lekker romig worden). Haal de pan van het vuur en roer de cajunkruiden erdoor.
 
Smelt 30 gram boter in een hapjespan, op laag vuur. Voeg de uien en de champignons toe en bak dit lekker bruin. Voeg de stukjes kip toe en daarna de blokjes rösti, wortel en erwten. Als dit lekker warm is, kan de roux worden toegevoegd.
 
Schep het mengsel over in een ovenschaal en bedek met het bladerdeeg. Bestrijk het bladerdeeg met het eiwit. Zet de schaal 25 – 30 minuten in de oven, totdat de korst mooi bruin is.
 


Bereidingstijd

Voorbereiding: 30 minuten

Kooktijd: 30 minuten

Totaal: 1 uur


Download

Op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Werken bij Wildhandel Treuren?

Bekijk hier onze actuele vacatures

 
 
 

Contactgegevens

Jonker Fransstraat 61

3031 AM Rotterdam

010 – 412 46 99

info@treuren.nl

Openingstijden winkel

DI & WO10:00 – 18:00 uur

DO & VRIJ09:00 – 18:00 uur

ZA09:00 – 17:00 uur

ZO & MAGesloten
 

HORECA leveranties

MA t/m ZA
Rotterdam en omstreken

MA, WO & VRIJ
Den Haag, Scheveningen en omstreken

Facebook

Treuren wild gevogelte en traiteur

22 uur geleden

Treuren wild gevogelte en traiteur
Het wilde eenden seizoen is in volle gang! Hollandse wilde eend is een prachtig en duurzaam stukje vlees, met een malse en zoete smaak. 🦆Op onze site staan een aantal prachtige recepten met de wilde eend in de hoofdrol, mocht u nog opzoek zijn naar wat inspiratie. 👩🏻‍🍳Treuren maakt je blij! 💚treuren.nl/recept/wilde-eend-uit-de-oven-2/ ... Bekijk meerBekijk minder

Klik hier voor de foto

Bekijk op Facebook
· Deel

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn Delen via e-mail

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten.
Klik om de fout te tonen
Fout: Serverconfiguratiefout

Instagram

Op 15 augustus is de jacht op wilde eenden weer ge Op 15 augustus is de jacht op wilde eenden weer geopend. Vanaf deze week hebben wij dan ook weer wilde eenden in ons assortiment! 🦆

Tijdens het jachtseizoen is het in Nederland toegestaan om te jagen op wild. Deze seizoenen worden door de Rijksoverheid vastgesteld. In deze periode is het alle jachthouders, jagers met een jachtveld, toegestaan om de wildstand in hun jachtgebied duurzaam te benutten voor consumptie. Wilt u meer weten over over het wildseizoen en de jacht? Lees dan verder op:
https://www.jagersvereniging.nl/jagen/jacht-in-nederland/jachtseizoen/ 

Treuren maakt je blij! 💚
Onze kiptruffelragout van de traiteursafdeling is Onze kiptruffelragout van de traiteursafdeling is een favoriet van velen! Overheerlijk in bijvoorbeeld een pasteibakje maar ook heel goed te combineren met een pasta! 💫

Treuren maakt je blij! 💚
Vanaf vandaag zijn wij ook weer elke dinsdag geope Vanaf vandaag zijn wij ook weer elke dinsdag geopend vanaf 10:00 uur! 🌞
REPOST 💫 @mart_vis Chef-kok topsport bij Feyeno REPOST 💫 @mart_vis Chef-kok topsport bij Feyenoord ⚽️❤️

Martijn Visser maakte deze oogstrelende poké-bowls boordenvol groenten, rijst én gemarineerde kipfilet van Treuren voor het voetbalteam van Feyenoord Rotterdam. Treuren is trotse leverancier aan Feyenoord in Trainingscomplex 1908. 🌱

#pokebowl #recovery #food #healthy #vegetables #asian #soysauce #soybeans #sushirice #foodporn #yummy #football #1908 #feyenoord #healthyeating 

Treuren maakt je blij! 💚
Blijf ook na uw vakantie in de Franse sferen met o Blijf ook na uw vakantie in de Franse sferen met overheerlijke Confit de Canard! 🇫🇷

Een prachtig Franse klassieker, eend gegaard in zijn eigen vet! En daarnaast is confit ook redelijk gemakkelijk te bereiden! Het is een kwestie van het eendenboutje (in de vacuum verpakking) 20 minuten in heet water verwarmen (niet koken) en hierna eventjes kort (zonder vacuum verpakking) onder de grill leggen. Zo krijg de eendenbout een knapperige randje, maar blijft het vlees tegelijkertijd ook heerlijk mals. 🦆

Treuren maakt je blij! 💚
De natuurlijke kruidenmixen van Natural Spices zor De natuurlijke kruidenmixen van Natural Spices zorgen ervoor dat u in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel zet. 💫

Met Habibi Veggie groentekruiden geef je ‘saaie’ groenten een interessante twist. De aardappel blaas je nieuw leven in met Pablo's Potato aardappelkruiden. Met Yalla Yalla! maak je de lekkerste tajines en gegrilde groenten. En de Natural Spices rubs; Rosemary’s Chicken kipkruiden, Porky’s Rub varkensvleeskruiden en BBQ Beef Chief rundvleeskruiden, versterken de smaak van ieder stukje vlees. 👩🏻‍🍳

Treuren maakt je blij! 💚
YES! We hebben weeer een hele nieuwe voorraad Zuid YES! We hebben weeer een hele nieuwe voorraad Zuid-Franse handgevlochten knoflookstrengels! 🧄

Smaakvol, gezond en komt altijd van pas! Op onze site staat sinds vandaag ook een overheerlijk recept van een Landes kip met 40 tenen knoflook uit de oven. 🐓

Deze paarse knoflook heeft een heerlijke smaak en is van hoogwaardige kwaliteit. De handgevlochten streng is een eye-catcher voor iedere keuken! Één streng bestaat uit 12 bollen en weegt ongeveer 1,3 kg. De knoflook is 6 tot 9 maanden te bewaren en blijft goed van smaak en textuur omdat de knoflook na de oogst gedroogd is in de Zuid-Franse zon. 🌞

(Om de knoflook zo goed mogelijk te bewaren is het belangrijk dat de streng en de knoflook droog en uit direct zonlicht blijven. Ophangen in de keuken? Hang hem dan niet te dicht bij het fornuis vanwege de stoom.)

Treuren maakt je blij! 💚
Deze overheerlijke maiskipfilets in zachte peperro Deze overheerlijke maiskipfilets in zachte peperroomsaus liggen er vandaag weer prachtig bij! 🐓

U hoeft al onze traiteursgerechten alleen nog maar eventjes op te warmen.

Treuren maakt je blij! 💚
Vers gedraaide gevogelte worstjes op vrijdag! 💫 Vers gedraaide gevogelte worstjes op vrijdag! 💫

Treuren maakt je blij! 💚
.
.
.

#treurenrotterdam #wildhandeltreuren #wildhandeltreurenrotterdam #treuren #treurenmaaktjeblij #wildhandelrotterdam #rotterdam #rotterdamcity #rotterdamhotspot #rotterdam010 #rotterdamfoodlovers #rotterdamfood #rotterdamfoodie #rotterdams #rotterdamfoodlovers #food #foodie #foodiesofinstagram #foodlovers
Volg op Instagram
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

©2021 Treuren Wildhandel Rotterdam | Slagerij Rotterdam

Ontwikkeld door: BURO210

  • Welkom
  • Assortiment
    • - Gevogelte
    • - Wild
    • - Lamsvlees
    • - Paté
    • - Franse conserven
    • - Traiteur
    • - Wijn
    • - BBQ
  • Horeca
    • - Chef aan het woord
  • Over ons
  • Recepten
  • Nieuws
  • Webshop
  • Contact